* ke 07.06. SuviOlutPäivä SOP – OlutRavintolaPäivä
– taivasalla, Hki, Espoo

On Suvin nimipäivä. On aika istahtaa kesäiselle, suviselle oluelle. Tehdään se yhdessä. Koronakesä on jäämässä edellisten kesien muistokuviin. Mutta käyttäydytään edelleen pandemian jälkeisen ’uuden normaalin’ hengessä. Varovaisesti.

* Maistelua, keskustelua, vertailua, arviointia tehdään taivasalla: rasteina 3-4 mainiota kesäterassia Helsingin keskustassa ja Espoon Leppävaarassa!  (HUOM! -> ehdota oma suosikkisi alueelta!)

* Kokoontuminen ke 7.6. klo 15:een mennessä Pikkufinlandian terassilla Töölönlahden rannalla (Hki). terassille. Keskustan parin rastin jälkeen suuntaudutaan Espoon Leppävaaraan polkupyörillä (vaihtoehtona VR:n taajamajuna tai bussiyhteydet. Kauppakeskus Sellon Viaporintorilla on kesäterassi, jossa toimii Espoon perinteinen, ainutlaatuinen The Gallows Bird Public House erinomaisine juomavalikoimineen ja nyt myös kioskeineen.

Alkukeskustelun aikana nautitaan auringossa suvioluesta. Teemana on ”Olut- ja juomakulttuurin ’uusi normaali’” sekä ’kesän 2023 kausijuomat (olut, sahti, siideri, lonkero, viini)’.

Opastettu kierros lähtee pian klo 16 / 16.30:n jälkeen. Viimeisellä terassirastilla The Gallows Birdissä SOP jatkuu halukkuuden myöhäisempäänkin, terassi suljetaan klo 22 ja samalla torilla sijaitseva OlutHuone William K. Sello klo 23.30.. Matka- ja piknik-evästä voi kukin hankkia oman tarpeen mukaan reitin varrella lähellä olevista kauppamyymälöistä.

* Lue lisää SuviOlutPäivästä (SOP): Suvin päivän olutpiknik – taivasalla!

Tule mukaan ja ota osaa! Lisätiedot ja ilmoittautumiset (su 4.6. mennessä, pakollinen!), sp. [email protected] . Osallistumismaksu: 20 €.

OK -klubi tunnus

Tilaisuus on tarkoitettu vapaasti kaikille aiheesta kiinnostuneille! (K18) Nautitaan yhdessä – saat maistelusta paljon enemmän!

* Järjestäjä: OlutSuomi / Juomien Suomi ja OK – OlutKulttuuriKlubi
Toimintaa olutkulttuurin kehittämiseksi vuodesta 2000!
Yli kaksi vuosikymmentä Vastuullisen Olutkulttuurin Edistämistä!

T E R V E T U L O A   M U K A A N !