Vietä talvi-iltaa lämmittävän EXTREME-oluen parissa!

 
U U S I
 A M E R I K K A L A I N E N
 O L U T K U L T T U U R I
  
Maanantaina 12.4. klo 17.30
 
Olutravintola Maltainen Riekko,
Aleksis Kiven katu 56, Helsinki
 
 
USA:ssa on viime aikoina kehittynyt erikoisen mielenkiintoinen "uusi olutkulttuuri". Panimomestarit palaavat teollista oluenvalmistusta edeltäneen ajan oluttyyleihin ja raaka-aineisiin. Brittiläinen olutkirjailija Michael Jackson (1942-2007) alkoi käyttää ilmiöstä nimitystä extreme-olut, "äärimmäisestä" tinkimättömyydestä juuri on kysymys.
 
* OK - OlutKulttuuriKlubi järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen tutustu-mistilaisuuden uudesta amerikkalaisesta olutkulttuurista. Olutravintola Mal-taisessa Riekossa on kymmenien erikoistuotteiden valikoima eri puolilta USA:ta, myös aivan pieniltä ravintolapanimoilta. Ilta huipentuu opastettuun maisteluun, jossa tutustutaan esimerkkien kautta rapakon takaisiin uusiin tuuliin.
 
* OK - OlutKulttuuriKlubi viettää 10-vuotisjuhlavuotta. Teemailta liittyy kohtuutta ja vastuullisuutta korostavaan toimintakampanjaan, jonka tavoitteena on kehittää oluen tunte-musta sekä käyttötapoja maistelua ja nautintoa painottavaan kulttuuriarvoja korostavaan suuntaan.
 
* OK – OlutKulttuuriKlubin toiminta on vapaasti avointa kaikille aiheesta kiinnostuneille.
 
* Lisätietoja, lisäideoita, ennakkoilm.: okklubi@netti.fi * verkko: okklubi.vuodatus.net
 
 
T E R V E T U L O A !

PS. Samanlaisen ohjelman voit tilata myös pelkästään omalle ryhmällesi sopivaan aikaan, 5 osallistujasta alkaen. Näitä, kuten muitakin OK - OlutKulttuuriKlubin teemailtoja voi tilata myös Helsingin ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, kaikkialle!

Amerikkalaiserikoisuuksien maahantuoja on Juomatalo Pikkulintu Oy ja laaja valikoima on esillä rajoitetusti Helsingissä (Pikkulintu, Olutkellari ja Riekko) sekä Tampereella (Olutravintola Konttori).