OK-klubi järjestää jo välipäivinä ja heti vuodenvaihteen jälkeen kaikille kiinnostuneille avoimia maistelutilaisuuksia Helsingissä seuraavasti:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lisätiedot ja ilmoittautumiset okklubi@netti.fi

* ti  8.1. klo 17.30  tanskalaisten pienpanimo-oluiden maistelutuokio. ONE PINT PUB, Santakatu 2, Ruoholahti, Hki. 
Viiden viime vuoden aikana Tanskassa uusien pienpanimoiden määrä on kasvanut nollasta lähes sataan (0 -> 100!!!). Panimot tuottavat eri tyylien mukaisia kiinnostavia oluita käsityönä. One Pint Pub on tuonut maahan näitä harvinaisuuksia, joita nyt on mahdollisuus maistella yhdessä.

 

T E R V E T U L O A !   

* su 13.1. klo 16 Nuutin päivän oluttuokio talvioluiden parissa eli joulun päättäjäiset. Olutravintola PIKKULINTU, Puotilan ostoskeskus, sata metriä metroasemalta.
Suomalaisen perinteen mukaisesti joulun juhla-aika päätettiin Nuutin päivänä. Ihmiset pukeutuivat eriskummallisesti ja kiersivät "nuuttipukkeina" talosta taloon pyytämässä viimeisiä oluita. Jouluksi tehdyt oluet ja sahdit oli nimenomaan tarkoitus nauttia loppuun Nuutin päivänä.
Olutravintola Pikkulintu on täynnä mielenkiintoisia oluterikoisuuksia. Tuokion tavoitteena ei ole nauttia Pikkulinnun kaappeja tyhjiksi, vaan tutustua erilaisiin joulu- ja talvikauden makuelämyksiin.

T E R V E T U L O A !

Lisätiedot ja ilmoittautumiset okklubi@netti.fi