pohjolanliput-normal.jpgLauantaina 23.3. vietetään Pohjolan Päivää ja sitä edeltävällä viikolla (18.-22.3.) on teemana Nordisk husmanskost eli pohjoismainen kotiruoka. Olut on perinteinen suomalainen ja pohjoismainen kansan juoma, joka ennen teollistumista valmistettiin kodeissa omaan käyttöön. Tänä päivänä pohjoismainen oluenvalmistus on erittäin arvostetussa asemassa. Miten siinä pärjää suomalainen olut?

Pohjolan Olutpidoilla keskustellaan ja ideoidaan suomalaisen ja pohjoismaisen olutkulttuurin edistämistä.

Kaikille kiinnostuneille avoin tilaisuus järjestetään Helsingin keskustassa, suomalaisessa brittityylisessä olutravintolassa Black Door, jonka HBF on nimennyt Vuoden Olutravintolaksi 2013!

Lisätietoja saatavissa ja lisäideoita odotetaan: sp. olutinfo@netti.fi.

Järjestäjä: OLUTtiedotus - Toimintaa oluen ja olut- ja juomakulttuurin kehittämiseksi ja edistämiseksi kuluvan vuosituhannen alusta alkaen!

Public House Black Door, Iso Roobertinkatu 1, Hki. Avoinna klo 11-02, pe, la 11-03.

T E R V E T U L O A ! V Ä L K O M M E N !