Viron itsenäisyyspäivän aattona

 
Tiistaina 23.02.2010 klo 17.30- 19
 
Suomalainen Olutravintola Villi-Wäinö,
Kalevankatu 4
 
B A L T I A N  O L U T I L T A
 
 
* Katsaus Viron, Latvian ja Liettuan
olutkulttuuriin ja historiaan
* Kausioluet, maalaisoluet, sahdit
* Olutretkikohteita * Maistelua * Tutustumista
* Keskustelua
 
ARPAJAISET! Maukkaat palkinnot!
 
Lisätiedot:
 
 
OK - OlutKulttuuriKlubin Maistelevan olutharrastuksen kevät -kampanja
 
Järjestäjä: OK - OlutKulttuuriKlubi

Tapahtuma on tarkoitettu vapaasti kaikille asiasta kiinnostuneille -
TERVETULOA MUKAAN! 
 

PS. Seuraava Baltian olutilta on Liettuan itsenäisyyspäivän (11.3.) alla, tod. näk. ti 9.3. Seuraa ilmoittelua!

 

PS2 - ja lisää!

* Portteriseminaari
2010

Tummat, täyteläiset portterit ja stoutit ovat lumisen pakkastalven lämmittäviä herkkuja. OK - OlutKulttuuriKlubi järjestää portterin kulttuurihistoriaa käsittelevän teemaillan eli -seminaarin helmi-maaliskuun vaihteessa Helsingissä. Portteriseminaarissa keskustellaan portteri-oluttyylin historiasta, esitellään laajaa esinekokoelmaa ja - tietenkin - maistellaan vertaillen muutama erilainen portteri ja stout.

OLUTVERKOSSA on parhaillaan käynnistynyt Suuri Portteriäänestys maistuvimmasta portterista tai stoutista. Osallistu!Portteri-illan ajankohta varmistuu lähiaikoina. Seuraa ilmoittelua! 

 

 
* Uusi amerikkalainen olutkulttuuri
USA:ssa on lähes puolitoistatuhatta panimoa, maailman mahtavimmista aivan pikkuisiin ravintolapanimoihin. Valmistajat ovat alkaneet etsiä maukkaiden oluttyylien perinteisiä reseptejä, valmistustapoja ja raaka-aineita. JUOMATALO PIKKULINTU on tuonut Suomeen 22 pienpanimon 120 erilaista tuotetta.
Näitä pidetään esillä Amerikan viikoilla Olutravintola PIKKULINNUSSA (Puotilan metroasema, Hki), OLUTKELLARI HELSINGISSÄ (keskusta, Kruununhaka) ja Ravintola MALTAISESSA RIEKOSSA (Alppilan / Kallion tienoolla).
 
OK - OlutKulttuuriKlubi järjestää eri aikoina maalis-huhtikuussa muutamassa ravintolassa esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia Uudesta amerikkalaisesta olutkulttuurista - maistelua tietenkään unohtamatta! Tarkat ajankohdat näistä keskenään sisällöllisesti melko samanlaisista USA-illoista varmistuvat lähiaikoina. Seuraa ilmoittelua ja valitse itsellesi sopivin!
 
 
-----
OlutKulttuuriKlubi viettää 10-vuotisjuhlavuotta. Teemaillat liittyvät kohtuutta ja vastuullisuutta korostavaan toimintakampanjaan, jonka tavoitteena on kehittää oluen käyttötapoja maistelua ja nautintoa painottavaan kulttuuriarvoja korostavaan suuntaan.
 
OK – OlutKulttuuriKlubin toiminta on vapaasti avointa kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lisätietoja: okklubi.vuodatus.net.
 
ps. Samanlaisen ohjelman voit tilata myös pelkästään omalle ryhmällesi sopivaan aikaan, 5 osallistujasta alkaen. Näitä, kuten muitakin OK - OlutKulttuuriKlubin teemailtoja voi tilata myös Helsingin ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, kaikkialle!