Olut-Suomi on ollut vähän sulkeutunut koko kevään ja kesän.
Vastuullisesti ja perustellusti – maailmanlaajuisen koronapandemian leviämisen estämisen kannalta.

Laitilan Missisippi Beer komeissa pitseissään.Pandemian hillitsemiseksi asetetut rajoitukset alkavat poistua heinäkuun alusta alkaen, mutta tapahtumajärjestäjät ja ravintolatkin toimivat vielä hillitysti. Vastuullisesti ja perustellusti.

Yli 500 henkilöt tapahtumat ovat edelleen kielletyt heinäkuun loppuun saakka. Mutta olutsuomalaisilla on mahdollisuus ja oikeus järjestää itseään kiinnostavaa toimintaa omatoimisestikin. Vastuullisesti ja suositeltuja rajoituksia kunnioittaen.

Niinpä.

Olut-Suomi kutsuukin olutsuomalaiset mukaan
kesän ensimmäiseen oluiden maistelutapahtumaan:
Polkupyörä mukaan ja terassituotteet tutuiksi!

Perjantaina 10.7. ja lauantaina 11.7. lähdetään liikkeelle kaksi, kolmekin tapahtumaa yhdistäen.

* pe klo 16 (la 14) kokoontuminen ja tutustuminen: Muikea Muikku, Verkkosaari, Hki: Helsingin uusin olutravintola (avattu ke 8.7.2020) – HUOM! ei terassia!

* pe klo 17.30 (la 15.30) kokoontuminen ja osallistuminen Minikokoiseen käsityöläisoluttapahtumaan (”CBH” klo 14-23, molempina päivinä) Olutravintola Oljenkorsi, Toukola, Hki. Ei sisäänpääsymaksua! Siirtyminen Muikusta Oljenkorteen polkypyörillä. Vaihtoehtona ratikka tai bussi.

* pe klo 19.30 (la 18.30) kokoontuminen ja osallistuminen espoolaiseen panimotapahtumaan (klo 16-22, molempina päivinä), Ravintola Fat Lizard, Otaniemi, Espoo. Ei sisäänpääsymaksua! Siirtyminen Oljenkorresta Otaniemeen polkupyörillä. Vaihtoehtona metro tai bussi.

Ilmoittautuminen ennakkoon (pakollinen!) ma 6.7. 2020 mennessä: sp. [email protected].
Opastetun polkupyöräkierroksen ja maisteluiden osallistumismaksu 20 € / osallistuja.

               * Järj. Olut-Suomi Tiedotus- ja Uutispalvelut
               * Oleellinen oluesta! 2000 - 2020 - Jo Kaksi Vuosikymmentä