OK - OlutKoulu
järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen kierroksen helsinkiläisiin ravintolapanimoihin ja muihin pienpanimotuotteita tarjoaviin olutravintoloihin. Tavoitteena on tutustua ainakin kaikkien viiden helsinkiläisen pienpanimon tuotteisiin.  

Kokoontuminen on tiistaina 11.11. kello 17 - 17.45 Panimoravintola Teerenpelissä Kamppissa.
* Teerenpelin valikoimassa ovat Helsingin panimossa valmistettu uutuus Brown Ale ja Lahdessa valmistettu talven kausiolut Pakkaspaavo sekä vakiotuotteet.

Muut kohteet ovat: 

* Perhon Panimo, Ravintola Perho, valikoimassa oluita Perhon Rohkea ja kausituote Syysolut, lisäksi itse tehtyjä makkaroita ja omista oluista kolmesti tislattu Rohkea Wiina.

Panimoravintola Bruuveri, valikoimassa vahva ale Luostari ja Lentomestari sekä lohjalaisista omenista valmistettu Fibeli-siideri sekä Saimaan Olut -panimon vakiotuotteet.

*  Olutkellari Helsinki, valikoimassa Suomenlinnan Panimon valmistamat Helsinki Portteri ja ravintolan omaolut Kellari-pils sekä Stadin Panimon valmistama English Pale Ale.

Mikäli sopivasti on aikaa, tutustutaan mahdollisesti myös muihin pienpanimoiden tuotteisiin, esimerkiksi seuraavissa olutravintoloissa:

* Schönes Fräulein, valikoimassa Oktoberfest-olut, Kirjurin Vaalea ja Mustakarhu porilaiselta Karhupanimolta

* Olutravintola Black Door, valikoimassa Savonniemen Oluttehtaan valmistama omaolut H.O.D.A. (Hops Over Dose Ale)

* OlutHuone Kaisla, valikoimassa Savonniemen valmistama omaolut Pekko P.A.

Olutravintola Villi-Wäinö, valikoimassa 10 pienpanimo-olutta ja lammilainen sahti

Kierroksen aikana kuullaan tietoja helsinkiläisestä ja suomalaisesta ravintolapanimohistoriasta ja pienpanimoiden kehityksestä. Pienpanimoiden olutmestarit esittelevät tuoteuutuuksiaan.

Kävellen tehtävä kierros kestää noin 3-4 tuntia ja siihen voi osallistua myös osittain. Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumisia sp. okklubi@netti.fi ja gsm 050 3467582, myös tekstiviesteillä. 

TERVETULOA MUKAAN!