Delifox Ravintoloiden Kalaravintolat-ryhmän keväinen teemaviikko järjestetään viidettä kertaa 5.-18.4.2010. Kalaviikkojen teema on Hanoissa solisee Suomi: eri maakuntien panimotuotteet esittäytyvät.

Lauantaina 17.4.
5-vuotisjuhlallisuuksien kohokohta:

KALAKIERROS!

* OK - OlutKulttuuriKlubi kokoontuu Kallion Hilpeä Hauki -ravintolassa
kello 13 alkaen ja siirtyy ensimmäisellä bussivuorolla kello 14 läpi Helsingin
Oulunkylään. Maltainen Monni (pitkäaikainen remontti on valmistunut juuri sopivasti maaliskuussa) on sonnustautunut Kalaravintoloiden teemaviikkojen viisivuotisjuhlallisuuksiin.

Maltaisesta Monnista siirrytään bussikuljetuksella muidenkin Kalojen kautta takaisin Kallioon. Kierroksen aikana on mahdollisuus osallistua opastettuun maisteluun ja saada taustatietoja eri maakuntien panimoperinteestä.

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautumiset OK - OlutKulttuuriKlubin erikoiskalakierrokselle: sp. okklubi@netti.fi , kierroksen aikana aikataulutarkistukset myös puh. / tekstari 050 3467582.

KALAKIERROS
Maksuton bussi kiertää kalaravintoloiden välillä tauotta. Ensimmäinen bussi lähtee kello 14 Hilpeästä Hauesta Kalliosta ja viimeinen kello 24 Maltaisesta Monnista Oulunkylästä.

Bussireitti ja teemat: Hilpeä Hauki (Kallio: Lappi), Janoinen Lohi (Töölö: Itä-Suomi), Vastarannan Kiiski (Töölö: eri puolilta Suomea), Punavuoren Ahven (Punavuori: Stadi), Kaunis Kampela (Lauttasaari: Tampere) ja Maltainen Monni (Oulunkylä: teemaviikkojen synttärit!).

* Kalojen Teemaviikot ja maksuttoman Kalakierroksen järjestäjä on Delofox Ravintoloiden Kalaravintolat -ryhmä.

* OK - OlutKulttuuriKlubin erikoiskalkierroksen järjestäjä on OK - OlutKultuuriKlubi.
OK-kierros on maksuton, osallistujat kustantavat itse maisteluannoksensa.