* ti 07.06. SuviOlutPäivä SOP – OlutRavintolaPäivä
– taivasalla, Hki, Espoo

On Suvin nimipäivä. On aika istahtaa kesäiselle, suviselle oluelle. Tehdään se yhdessä. Koronakesä on jäämässä edellisten kesien muistokuviin. Mutta käyttäydytään edelleen pandemian jälkeisen ’uuden normaalin’ hengessä. Varovaisesti.

* Maistelua, keskustelua, vertailua, arviointia tehdään taivasalla: rasteina 3-4 mainiota kesäterassia Helsingin keskustassa ja Espoon Leppävaarassa!  (HUOM! -> ehdota oma suosikkisi alueelta!)

* Kokoontuminen ti 7.6. klo 15:een mennessä Pikkufinlandian terassilla Töölönlahden rannalla (Hki). terassille. Keskustan parin rastin jälkeen suuntaudutaan Espoon Leppävaaraan polkupyörillä (vaihtoehtona VR:n taajamajuna tai bussiyhteydet. Kauppakeskus Sellon Viaporintorilla on kesäterassi, jossa toimii Espoon perinteinen, ainutlaatuinen The Gallows Bird Public House erinomaisine juomavalikoimineen.

Alkukeskustelun aikana nautitaan auringossa suvioluesta. Teemana on ”Olut- ja juomakulttuurin ’uusi normaali’” sekä ’kesän 2022 kausijuomat (olut, sahti, siideri, lonkero, viini)’.

Opastettu kierros lähtee pian klo 16 / 16.30:n jälkeen. Viimeisellä terassirastilla The Gallows Birdissä SOP jatkuu halukkuuden myöhäisempäänkin, terassi suljetaan klo 22 ja OlutHuone William K. Sello klo 23.30.. Matka- ja piknik-evästä voi kukin hankkia oman tarpeen mukaan reitin varrella lähellä olevista kauppamyymälöistä.

* Lue lisää SuviOlutPäivästä (SOP): Suvin päivän olutpiknik – taivasalla!

Tule mukaan ja ota osaa! Lisätiedot ja ilmoittautumiset (su 5.6. mennessä, pakollinen!), sp. [email protected] . Osallistumismaksu: 20 €.

OK -klubi tunnus

Tilaisuus on tarkoitettu vapaasti kaikille aiheesta kiinnostuneille! (K18) Nautitaan yhdessä – saat maistelusta paljon enemmän!

* Järjestäjä: OlutSuomi / Juomien Suomi ja OK – OlutKulttuuriKlubi
Toimintaa olutkulttuurin kehittämiseksi vuodesta 2000!
Yli kaksi vuosikymmentä Vastuullisen Olutkulttuurin Edistämistä!

T E R V E T U L O A   M U K A A N !