OK - OlutKoulu järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen kierroksen helsinkiläisiin ravintolapanimoihin ja muihin pienpanimotuotteita tarjoaviin olutravintoloihin. Tavoitteena on tutustua ainakin kaikkien viiden helsinkiläisen pienpanimon tuotteisiin.
Kokoontuminen on tiistaina 11.11. kello 17 - 17.45 Panimoravintola Teerenpelissä Kamppissa.
* Teerenpelin valikoimassa ovat Helsingin panimossa valmistettu uutuus Brown Ale ja Lahdessa valmistettu talven kausiolut Pakkaspaavo sekä vakiotuotteet.
Muut kohteet ovat:
* Perhon Panimo, Ravintola Perho, valikoimassa oluita Perhon Rohkea ja kausituote Syysolut, lisäksi itse tehtyjä makkaroita ja omista oluista kolmesti tislattu Rohkea Wiina.
* Panimoravintola Bruuveri, valikoimassa vahva ale Luostari ja Lentomestari sekä lohjalaisista omenista valmistettu Fibeli-siideri sekä Saimaan Olut -panimon vakiotuotteet.
* Olutkellari Helsinki, valikoimassa Suomenlinnan Panimon valmistamat Helsinki Portteri ja ravintolan omaolut Kellari-pils sekä Stadin Panimon valmistama English Pale Ale.
Mikäli sopivasti on aikaa, tutustutaan mahdollisesti myös muihin pienpanimoiden tuotteisiin, esimerkiksi seuraavissa olutravintoloissa:
* Schönes Fräulein, valikoimassa Oktoberfest-olut, Kirjurin Vaalea ja Mustakarhu porilaiselta Karhupanimolta
* Olutravintola Black Door, valikoimassa Savonniemen Oluttehtaan valmistama omaolut H.O.D.A. (Hops Over Dose Ale)
* OlutHuone Kaisla, valikoimassa Savonniemen valmistama omaolut Pekko P.A.
* Olutravintola Villi-Wäinö, valikoimassa 10 pienpanimo-olutta ja lammilainen sahti.
Kierroksen aikana kuullaan tietoja helsinkiläisestä ja suomalaisesta ravintolapanimohistoriasta ja pienpanimoiden kehityksestä. Pienpanimoiden olutmestarit esittelevät tuoteuutuuksiaan.
Kävellen tehtävä kierros kestää noin 3-4 tuntia ja siihen voi osallistua myös osittain. Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumisia sp. [email protected] ja gsm 050 3467582, myös tekstiviesteillä.
TERVETULOA MUKAAN!
Kommentit